Για εμάς

Η ιστορία μας

Το Security.gr ξεκίνησε το ταξίδι του το 1993 με τον στόχο να αποτελέσει πύλη για όλους τους ενδιαφερόμενους στον χώρο της ασφάλειας. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση και ανταλλαγή γνώσεων σε έναν γρήγορα εξελισσόμενο τομέα, προσφέρουμε έναν διαδικτυακό χώρο που ενώνει επαγγελματίες, ερευνητές και φίλους του κλάδου της ασφάλειας.

Στο Security.gr, πιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι προτεραιότητα και η γνώση είναι η κλειδαριά για την αποτελεσματική ασφάλεια. Με μια κοινότητα που αποτελείται από εμπειρογνώμονες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, συνδυάζουμε την εμπειρία με τη φρεσκάδα των νέων ιδεών για να δημιουργήσουμε έναν διακριτικό χώρο για ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και επιτυχιών.

Το Security.gr προσφέρει εκτεταμένη πληροφόρηση σχετικά με τεχνολογίες ασφάλειας, εκπαίδευση, νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Με ενεργή συμμετοχή στα φόρα, άρθρα, και εκδηλώσεις, συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας κοινότητας που ενθαρρύνει την καινοτομία και την εξέλιξη στον τομέα της ασφάλειας. Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας είτε νέος στον χώρο της ασφάλειας, η Security.gr είναι η πύλη σας για να συνδεθείτε, να μάθετε και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας. Εδώ, ενώνονται οι κορυφαίοι στον χώρο για να δημιουργήσουν ένα κοινωνικό δίκτυο που ενισχύει την ασφάλεια για όλους.

Ελάτε στο Security.gr, συμμετέχετε στη συζήτηση και βοηθήστε μας να κάνουμε τον κόσμο πιο ασφαλή.