6ο Εxecutive Security Seminar

security.gr-logo-out-default.jpg

esisc logo

Με σημαντικές παρουσίες  και  επίκαιρη θεματολογία διοργανώνεται το Δεκέμβρη το 6ο Εxecutive Security Seminar το οποίο αποτελεί μια ουσιαστική  συνεισφορά στην εθνική ασφάλεια.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της οργανωτικής  επιτροπής κ. Νίκος Χατζής τόσο οι φετινοί προσκεκλημένοι ομιλητές  όσο και η θεματατολογία  το καθιστουν μοναδικό.

Το φλέγον θέμα του Τζιχαντισμού η Ισλαμική τρομοκρατία ,  η λαθρομετανάστευση , η κατάσταση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη , οι  περιφερειακές διενέξεις, Τουρκία, Μέση Ανατολή ,  η στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ θα απασχολήσουν τους συνέδρους.

Τοσο οι προσκεκλημένοι απο το εξωτερικό ομλητές   όσο και οι Έλληνες συγκαταλέγονται στους πλέον αξιόπιστους παγκοσμίως .

Ο κ. IlanMizrahi

 

ένας εκ των πλέον πολύπειρων στελεχών των Ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών και ασφαλείας με  πολυετή θητεία στη Mossad  σε καίριες θέσεις ευθύνης   (επικεφαλής Hunam Intelligence και υποδιοικητής  της υπηρεσίας) αλλά και επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας του κράτους του Ισραήλ σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές .

Ο κ. Claude Moniquet 

με πολυετή  εμπειρία στις Γαλλικές  υπηρεσίες πληροφοριών διευθύνει σήμερα τον έγκριτο  διεθνή οργανισμό European Strategic Intelligence and Security Center με έδρα τις Βρυξέλλες. Θεωρείται από τους πλέον ειδικούς παγκοσμίως για θέματα Τζιχαντισμού  έχοντας μεταξύ των άλλων συγγράψει και αρκετά βιβλία για το θέμα αυτό.

Ο καθηγητής κ. Ιωάννης Μάζης

 

θεωρείτε από τους διεθνώς  αναγνωρισμένους  ειδικούς  στη Γεωπολιτική του Ισλαμιστικού Κινήματος και των πολιτικο-πολιτισμικών εκφάνσεων στο διεθνές περιβάλλον. Επίσης θα αναλύσει σε βάθος τις προοοπτικές της  στραητγικής συμμαχίας Ελλάδας – Ισραήλ.

O κ. Ιωάννης Μιχαλέτος

είναι αναλυτής για θέματα ασφάλειας με εξειδίκευση στην έρευνα των εξελισσόμενων ασσύμετρων απειλών στην Ν.Α Ευρώπη

Ο κ. Χρήστος Μηνάγιας 

 

θεωρείται ειδικός σε θέματα Τουρκίας έχοντας εκδόσει πλήθος βιβλιών /μελετών

Το συνέδριο αναμένετε να το παρακολουθήσουν εκπρόσωποι πρεσβειών , αλλοδαπών υπηρεσιών ασφάλειας , στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας , των Ενόπλων Δυνάμεων , των εληνικων υπηρεσιών ασφαλείας  καθώς και  εκπρόσωποι μεγάλων οργανισμών (ελληνικών  και αλλοδαπών)

Συντονιστές  του συνεδρίου είναι οι εξής:

ο δημοσιογράφος της εφημερίδας TOBHMA κ. Βασίλης Λαμρπόπουλος,

 

ο δημοσιογράφος – συγγραφέας κ. Μάνος Ηλιάδης και

ο κ.Γρηγόρης Μπαλάκος  αντιστράτηγος (εα) ΕΛΑΣ.

 

 

Το συνέδριο ως είθιστε είναι κλειστό και παρακολούθηση του επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση από τη οργανωτική επιτροπή.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε  με τον κ. Χατζή στο 6948837536 ή στο nickoschatzis@gmail.com

Share!