ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ EXPOSEC 2012 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

security.gr-logo-out-default.jpg


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ EXPOSEC , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΤΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΕΜΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ.
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΚΥΡΙΩΣ-ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ INTERNATIONAL MARITIME BUREAU.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΗΤΑΝ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ/ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΟΥΚ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PORT FACILITY ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ.
ΑΛΛΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΕΝΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ JOHN HOPKINS (ΕΘΕΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NDC-GR ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
(Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η www.analystsforchange.org)
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΗΤΑΝ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΤΕΝΗ ΠΛΕΣΣΑ ΤΗΣ ETAIΡΕΙΑΣ LOCKHEED MARTIN (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ), ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ SITES.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΕΣΕ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ, ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΑΤΙΑΣ0. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑRKETING THΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ INTRACOM ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΠΗΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ, ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.
ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ. Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ/ΧΗΜΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.
ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΑΜΥΝΑΣ-ΣΑ-ΝΑ-ΑΑ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΚΑ.
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ SYMEON G.TSOMOKOS SA

Share!