F-Secure Policy Manager 10

security.gr-logo-out-default.jpg

Ο νέος Policy Manager κερδίζει χρόνο και ωθεί την αποδοτικότητα αυτοματοποιώντας τις καθημερινές λειτουργίες

 

San Jose, Calif. – 15 Μαρτίου 2011: Η αποτελεσματική διαχείριση ασφάλειας εταιρικών τερματικών και εξυπηρετητών συνδέεται με τη συνοχή, τη ταχύτητα και την αποδοτικότητα των λειτουργιών. Ο F-Secure Policy Manager 10 παραδίδει ένα νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας και στα 3 μέτωπα αυτοματοποιώντας τις καθημερινές λειτουργίες ασφάλειας. Η διαχείριση της ασφάλειας των Πληροφοριακών Συστημάτων πλέον απαιτεί λιγότερη χειρωνακτική εργασία από ποτέ.

Ο Policy Manager 10 αυτοματοποιεί καθημερινές λειτουργίες όπως τη προστασία των νέων και την απομάκρυνση των αποσυνδεδεμένων υπολογιστών. Εφαρμόζοντας περισσότερο τη χρήση του αυτοματισμού είναι σαν να οδηγείτε την ασφάλεια του Πληροφοριακού σας Συστήματος στον αυτόματο πιλότο, νέα τα οποία είναι θαυμάσια για τους πολύ απασχολημένους Διαχειριστές Αφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Ο Esa Tornikoski, F-Secure Solution Manager, Corporate Products, σχολιάζει: “Χάρη στο υψηλό του επίπεδο αυτοματισμού, ο Policy Manager μειώνει το μέγεθος της χειρωνακτικής εργασίας και αποταμιεύει πολύτιμο χρόνο. Είναι το ιδανικό εργαλείο διαχείρισης που βοηθά τις εταιρείες να έχουν περισσότερη απόδοση από το βραβευμένο λογισμικό ασφάλειας της F-Secure.*

Η φόρτωση όλων των reports είναι 11 φορές πιό γρήγορη απ’ότι στη προηγούμενη έκδοση, απότελεσμα που προέκυψε έπειτα από τεστ που διεξήχθησαν σε ένα παραγωγικό περιβάλλον με 3000 τερματικά. Τα τεστ αποκάλυψαν επίσης την ημερήσια χειρωνακτική εργασία, όπως την απομάκρυνση των αποσυνδεδεμένων υπολογιστών , η οποία είναι πλέον εξ’ολοκλήρου αυτοματοποιημένη σε σύγκριση με τη διάρκεια 1 ημέρας το μήνα πριν.

Με τη λύση κεντρικής διαχείρισης ασφάλειας του Policy Manager, οι διαχειριστές ασφάλειας μπορούν να κάνουν απομακρυσμένα την εγκατάσταση, τη διαχείριση και την επίβλεψη των τερματικών, των servers, ακόμη και απομακρυσμένων γραφείων από ένα σημείο. Η νέα έκδοση του Policy Manager εισάγει επίσης αρκετά χαρακτηριστικά που ωθούν τη παραγωγικότητα και τις επιδόσεις:

– Αυτόματες καθημερινές λειτουργίες για τη προστασία των νέων υπολογιστών και της απομάκρυνσης των αποσυνδεδεμένων

– Ένα Active Directory domain μπορεί να αναπαραχθεί απευθείας στον Policy Manager

– Υποστήριξη πολλαπλών διαχειριστών, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν στον Policy Manager ταυτόχρονα από διαφορετικές τοποθεσίες. Τα credentials του κάθε διαχειριστή μπορούν να καθοριστούν έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης ή μόνο για ανάγνωση πρόσβαση

– Ταχύτερες επιδόσεις με λιγότερους πόρους συστήματος

* Το F-Secure Internet Security 2011 είναι ο κάτοχος του βραβείου του καλύτερου προϊόντος της χρονιάς σύμφωνα με τα AV-Comparatives.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολυθήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.f-secure.com/en_US/products/business/centralized-management/policy-manager/

FSecure – Προστατεύοντας το αναντικατάστατο

Ενώ επικεντρώνεστε σε αυτό που είναι για σας σημαντικό, εμείς εξασφαλίζουμε πως είστε προστατευμένοι και ασφαλείς όταν βρίσκεστε στο διαδίκτυο είτε χρησιμοποείτε ένα υπολογιστή είτε ένα smartphone. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες διαμέσω πάνω από 200 παρόχους παγκοσμίως και εμπιστεύονται σε εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις. Με έτος ίδρυσης το 1988, η F-Secure είναι εγγεγραμμένη στο NASDAQ OMX Helsinki Ltd. f-secure.com | twitter.com/fsecure | facebook.com/f-secure

Στην Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες των Βαλκανίων, η F-Secure Corporation αντιπροσωπεύεται από την Inter Engineering.

Σχετικά με την Inter Engineering

H Inter Engineering είναι μία από τις λίγες εταιρείες αφοσιωμένες στην Ασφάλεια Δεδομένων. Ιδρύθηκε το 1991 με επίκεντρο την καταπολέμηση Ιών υπολογιστών. Κατά την διάρκεια των ετών η εταιρεία έχει αποκτήσει πολύτιμες και μοναδικές γνώσεις σχετικά με μείζον θέματα Ασφάλειας Δεδομένων όπως η πρόληψη, εντόπιση και εξουδετέρωση Ιών-υπολογιστών, Ασφάλεια Περιεχομένων, Κρυπτογράφηση, Περιορισμός Πρόσβασης σε λογικό και φυσικό επίπεδο, Βιομετρική, Προστασία Λογισμικού από Πειρατεία και Επαναφορά Δεδομένων. Με μεγάλη ευθύνη η Inter Engineering συμβάλλει στην ειδικότητα της προστασίας ακεραιότητας δεδομένων και επιχειρήσεων με δραστηριότητες που ποικίλουν από εντατική έρευνα έως υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων.

Λειτουργώντας ως διανομέας λύσεων Ασφάλειας Δεδομένων, η Inter Engineering προσφέρει Συμβουλές, Προϊόντα και Υπηρεσίες. Η γεωγραφική περιοχή δράσης τις εταιρείας, που καλύπτεται μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών και επεκτείνεται συνεχώς, αποτελείται από Ελλάδα, Κύπρο και τα Βαλκάνια. Χάρη των συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες και οργανισμούς οι πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις εγγυώνται.

Inter Engineering

Τηλ. 2410-670030

Fax 2410-670006

E-mail: info@inter-datasecurity.com

Website: www.inter-datasecurity.com

 

Share!