Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τ.Α. Νίκαιας

security.gr-logo-out-default.jpg
Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τ.Α. Νίκαιας, η υπόθεση της ένοπλης ληστείας σε βάρος υπαλλήλου Σούπερ Μάρκετ, που διαπράχθηκε στο Πέραμα την 10-9-2012.
Συγκεκριμένα την 10.30 ώρα της 10-9-2012 δύο (2) δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, προσέγγισαν στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Ειρήνης στο Πέραμα αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονος  υπάλληλος Σούπερ Μάρκετ και μετέφερε τσάντα με τις εισπράξεις της επιχείρησης σε υποκατάστημα Τράπεζας. Οι δύο (2) δράστες εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή στάση του οχήματος στο φανάρι κατέβηκαν από τη μοτοσυκλέτα και ο μεν οδηγός άρπαξε την τσάντα από το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού, ενώ ο συνεπιβάτης πυροβόλησε στο αριστερό πόδι και τραυμάτισε τον 23χρονο υπάλληλο. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με τη μοτοσυκλέτα.
Μετά από πολυήμερες έρευνες και εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίσθηκε χθες (23-11-2012) το μεσημέρι, στην περιοχή του Πολυγώνου, ο ένας από τους δύο δράστες και συνελήφθη.
Πρόκειται για 27χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής ο οποίος ήταν ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον παθόντα. 

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα με πέντε (5) φυσίγγια, ένα (1) ζευγάρι μαύρα γάντια, τρία (3) τσαντάκια μέσης, ρουχισμός, υποδήματα καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Όπως εξακριβώθηκε επίσης, ο 27χρονος αλλοδαπός είναι ο ένας από τους δύο δράστες της ένοπλης ληστείας, που διαπράχθηκε την 08.00 ώρα της 9-8-2012 στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, από τον οποίο αφαίρεσαν με την απειλή πιστολιού, που κρατούσε ο 27χρονος, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστη συνεχίζονται.

Share!