Εξαρθρώθηκε από το Τ.Α. Νίκαιας εγκληματική οργάνωση διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης

security.gr-logo-out-default.jpg

http://crimesonair.blogspot.gr/

Εξαρθρώθηκε από το Τ.Α. Νίκαιας εγκληματική οργάνωση διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, που προέρχονταν από τρία (3) εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης που είχε εγκαταστήσει η σπείρα σε διαμερίσματα.
Συνελήφθησαν χθες (25-1-2013) το απόγευμα στην περιοχή του Α. Ι. Ρέντη, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση έξι (6) μέλη της σπείρας, εκ των οποίων ένας (1) ημεδαπός, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και τέσσερις (4)  αλλοδαποί υπήκοοι Βιετνάμ.
Εντοπίσθηκαν τρία (3) μεγάλης κλίμακας εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης που είχε εγκαταστήσει η σπείρα σε διαμερίσματα, με κατάλληλη τροποποίηση των χώρων, δύο (2) στη Γλυφάδα και ένα (1) στη Βούλα.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

 

  • Ποσότητα  υδροπονικής κάνναβης, βάρους -52.951- γραμμ.
  • Χίλια τετρακόσια ενενήντα επτά (1.497) δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας σε αντίστοιχες γλάστρες.
  • Τρία (3) εργαστήρια καλλιέργειας, επεξεργασίας, παραγωγής υδροπονικής κάνναβης, με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό.
  • Δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
  • Το χρηματικό ποσό των -980- ευρώ.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Γεωπόνος με πανέμορφη Βιετναμέζα συνεργό

Γεωπόνος 37 χρονών από τη Ν. Μάκρη, γιος γιατρού των Ν. προαστίων και η 44χρονη πανέμορφη Βιετναμέζα ερωμένη του, που έχει στην ιδιοκτησία της εστιατόριο στο Μαρούσι, πιάστηκαν από άνδρες της Ασφάλειας Νίκαιας που διοικεί ο Δημήτρης Γιοβανίδης, με 1500 δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης. Η «Φυτεία δωματίου» που αποτελούνταν από τρία διαφορετικά εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργιας ήταν  σε τρια διαμερίσματα στη Γλυφάδα και τη Βούλα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το ζευγάρι αναζητούσε «φορτηγατζή»  που θα του πρόσφερε 400 ευρώ το κιλό για να μεταφέρει στο Λονδίνο τα ναρκωτικά. Το ραντεβού κλείστηκε στη  λαχαναγορά   του Ρέντη και ως «οδηγός» εμφανίστηκε ο ίδιος ο Διοικητής Ασφαλείας Νίκαιας. Στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή ο γεωπόνος μέσα στη λαχαναγορά  προσέφερε … δοκιμαστικά 38 κιλά χασίς, για το πρώτο «παρθενικό» ταξίδι που θα έκανε. Το κιλό θα πωλούνταν στην Αγγλία για 5.000 ευρώ. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πιάστηκαν έξι  μέλη της σπείρας, εκτός από το ζευγάρι  ένας Αλβανός και άλλοι τρεις Βιετναμέζοι. Οι Βιετναμέζοι εκτελούσαν χρέη «κηπουρού’ υπό την καθοδήγηση πάντα του γεωπόνου.
Εντοπίσθηκαν τρία (3) μεγάλης κλίμακας εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης που είχε εγκαταστήσει η σπείρα σε διαμερίσματα, με κατάλληλη τροποποίηση των χώρων, δύο (2) στη Γλυφάδα και ένα (1) στη Βούλα

TA 1500 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ

Share!