Ένας νεκρός και ένας τραυματίας στο κυνήγι του χαλκού από κολώνες της ΔΕΗ

security.gr-logo-out-default.jpg

Το μοιραίο λάθος έκαναν οι  τσιγγάνοι «κυνηγοί του χαλκού»  από την Ρόδο στην προσπάθειά  τους να κλέψουν καλώδια από κολώνες φωτισμού της ΔΕΗ στην περιοχή  του φράγματος Κρητηνίας. Η αλουμινένια σκάλα που χρησιμοποίησαν, ακούμπησε σε ηλεκτροφόρο καλώδιο με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθούν ένας 27χρονος Έλληνας πατέρας έξη παιδιών ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία και ένας 35χρονος Αλβανός που..
τραυματίσθηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Έμπωνας.
Μαζί με τα θύματα είχαν πάει μια 28χρονη Ελληνίδα και ένας 31χρονος Αλβανός κάτοικοι Καμείρου οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με έναν 33χρονο που τους είχε παραχωρήσει το φορτηγό του για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία και η Ασφάλεια Ρόδου εξετάζει την συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Στην Άρτα, οι τέσσερις τσιγγάνοι που εισέβαλαν σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Ρόκκα για να κλέψουν σιδηροκολόνες μεγάλης αξίας, ήρθαν αντιμέτωποι με τον αδελφό του ιδιοκτήτη που προσπάθησε να να τους εμποδίσει και τον χτύπησαν με ένα ξύλινο καδρόνι σπάζοντάς του την ωμοπλάτη! Ωστόσο, κατά την διαφυγή τους συνελήφθη ένας 30χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.
Στην Γενισέα της Ξάνθης, οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός 51χρονου Έλληνα, ανακάλυψαν επιμελώς κρυμμένες 12 κουλούρες καλωδίων οι οποίες προέρχονταν από κλοπές σε πομώνες γεωτρήσεων! Ωστόσο, ο δράστης δεν συνελήφθη και αναζητείται. Τα κλοπιμαία φυλάσσονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου έχουν κληθεί οι ιδιοκτήτες τους για αναγνώριση.

Share!